Banner Aplicacions

Portem l’autoescola allà on siguis.

Per tal que la teva formació sigui del tot complerta, disposem d’una de les millors plataformes del mercat d’un dels grups de formació més punters, Grupo Facilauto. A través d’aquest sistema podràs realitzar a les nostres aules i sempre que vulguis, tots els test dels que disposem, amb Facilauto Formación.

Banner Facilauto Formacion

Des de casa, podràs continuar amb la teva formació i tenir accés als tests, làmines i videoclasses; gràcies a Facilauto Alumno. A més, també tindràs accés al nostre chat intern amb la possibilitat de contactar amb un professor que et podrà aclarir aquells dubtes que tinguis.

Banner facilauto alumne

I com no, la joia de les aplicacions, Facilauto Mobil, amb la que podràs, sense necessitat de tenir connexió a internet, accedir a tots aquells continguts que et proporciona la nostre plataforma. A més, com des de Autoescola Garraf vetllem per la teva formació i considerem que la part teòrica és vital per al teu futur com a conductor/ra, te la proporcionem totalment de franc. Exacte, sense cap cost addicional.

Banner Facilauto movil